PŘEDÁVÁNÍ AGEND

Ve dnech 29. a 30. 4. 2013 proběhlo první předání agend BOZP a VTZ v sídle SÚIP v Opavě. Předávání agend se zúčastnili klíčoví uživatelé, garanti projektu, členové vedení projektu a zástupci společnosti AutoCont a.s. V průběhu měsíců května a června bude probíhat předávání dalších agend, konkrétně agendy PVP, pracovních úrazů, správního řízení, posuzování projektové dokumentace, prevence závažných havárií, poradenství, plánování kontrol, bezpečného podniku a vyhodnocování.

DALŠÍ FÁZE PROJEKTU

V rozmezí červenec – srpen budou probíhat školení koncových uživatelů, která budou probíhat na jednotlivých inspektorátech v malých skupinách dle odbornosti. Školení koncových uživatelů bude předcházet tzv. „školení doškolitelů“. „Doškolitelé“ by měli být původní klíčoví uživatelé doplnění o další inspektory. Tito zaměstnanci budou proškoleni tak, aby byli schopni pomocím ostatním uživatelům s problémy se systémem REUIP. V průběhu měsíců září a října bude probíhat postupné uvedení systému v rozsahu Etapy 1 a Etapy 2 (návazné a podpůrné procesy) a následně celého systému jako celku do ostrého provozu. Ukončení realizace projektu je plánováno do 31. 12. 2013.