img_1833_2_small

PREZENTACE IMPLEMENTACE ETAPY 1

Dne 16. 10. 2012 byl v obci Kurdějov implementátorem technického řešení REUIP, společností AutoCont a.s., prezentován tzv. Detailní návrh, který představuje popis konkrétního řešení systému REUIP a detailně popisuje architekturu tohoto systému v rozsahu klíčových procesů.

Následovalo období implementace v souladu s odsouhlaseným podrobným návrhem a dne 4. 12. 2012 a 17. 12. 2012 proběhly prezentace u příležitosti dalšího dosaženého milníku projektu - implementace etapy 1 do prostředí SÚIP (tj. na projektem zakoupený hardware).

V rámci prezentace implementace etapy 1 bylo společností AutoCont předvedeno uživatelské prostředí, funkce a práce s navrhovaným systémem formou simulace práce inspektorů v prostředí REUIP a to v několika scénářích: simulace převzetí dokumentu ze spisové služby, přijetí dokumentu, naplánování realizace kontroly, provedení kontroly, vypořádání protokolu, zahájení správního řízení, apod.

DALŠÍ FÁZE PROJEKTU

V další fázi bude probíhat školení uživatelů REUIP. Nový informační systém v rozsahu klíčových procesů bude uveden nejdříve do ověřovacího, posléze do ostrého provozu a postupně bude probíhat podpora náběhu systému. Nakonec bude na konci roku 2013 centrální registr inspekce práce uveden jako celek do produktivního provozu.